Zamárdi üdülés

Címkék: Legfrisebb hírek

A Drávatamási és berzencei ellátottak Zamárdiban nyaraltak

A Drávatamási és a Berzencei ellátottak Zamárdiban nyaraltak az SZGYF üdülőben 2024.06.19-től-06.25-ig. Szervezésünk célja az volt, hogy csapatérítő jelleggel próbáltuk a két telephely közötti kapcsolatot magasabb szintre emelni. Előre megszervezett programmal készültünk mivel szerettük volna, hogy az ellátottak nagyon sok élménnyel térjenek haza és feltöltődjenek. Drávatamásiból 25 fő ellátott és 5 fő kísérő, míg a Berzencei telephelyről 7 fő ellátott és 2 fő kísérő vett részt a nyaraltatásban. Az utazás külön buszjárattal történt, melyben nagyon nagy segítséget kaptunk a Fenntartó részéről.

Első nap elfoglaltuk a szállást, kipakoltunk és megnéztük az üdülőt, majd a szabad strandon fürdőzhettek az ellátottak.

Második nap délelőtt vonattal Siófokra utaztunk, ahol a balatoni sétányon nézelődtünk, majd a Plázában vásároltunk. Közös ebéd a szálláson, majd a délután folyamán strandoltunk. Este közös bulit szerveztünk a szálláson.

Harmadik nap délelőtt is a strandolásé volt a főszerep, este Balatonföldváron a hajókikötő látogatása után dodgemezés. Meglepetés, hogy a Telephelyvezető meglátogatott bennünket és csatlakozott a balatonföldvári utunkhoz.

A dolgozói váltás a negyedik napon, szombat délután érkezett az üdülőbe. A közösségi térben összegyűltünk és megbeszéltük a hátralévő napok programjait az ellátottakkal közösen. Este újra a földvári kikötőbe látogattunk el, majd közkívánatra dodgemezni mentünk.

Az ötödik napon a Berzencei ellátottakkal közösen Fonyódra utaztunk, megnéztük a kikötőt, a lakók vásároltak és fagyiztak. A délutánt a szabad strandon töltöttük, majd vacsorát a Parti étteremben fogyasztottuk el. Este közös buli a Berzencei ellátottakkal.

A hatodik napon délelőtt fagyizás és bazárolás Zamárdiban, délután közös kirándulás Tihanyba. Visszaérve, vacsora a Parti étteremben, majd a zamárdi Kertmoziban fejeződött be az este ahol a Semmelweis című filmet néztük meg.

 

Úgy véljük jó hangulatban telt el, ez az egy hét. Mindenki nagyon jól érezte magát. Mozgalmas hetet tölthettünk el együtt. Jövőre ismét ellátogatunk valamelyik SZGYF üdülőbe.

 

 

1.jpg10.jpeg11.jpeg12.jpeg13.jpeg14.jpeg15.jpeg16.jpeg17.jpeg18.jpeg19.jpeg2.jpg20.jpeg21.jpeg22.jpeg23.jpeg24.jpeg25.jpeg26.jpeg27.jpeg28.jpeg29.jpeg3.jpeg30.jpeg31.jpeg32.jpeg33.jpeg34.jpeg35.jpeg4.jpeg5.jpeg6.jpeg7.jpeg8.jpeg9.jpeg